Treceți la conținutul principal

„Dați, mă, în ei!”

Liderii PSD şi-au desfiinţat partenerii de guvernare, conform unei înregistrări din timpul Comitetului Executiv obţinute de postul Realitatea TV. “Dați, mă, în ei, că sînt vulnerabili !” a spus vineri, Mircea Geoană, la Turnu Măgurele în sala de conferințe a Hotelului Turist, proprietatea baronului de Teleorman Liviu Dragnea.

Iată cîteva din aprecierile „măgulitoare” spuse de liderii PSD la adresa colegilor de guvernare:

„Am încercat gestul cu CSAT pentru a face o ruptură simbolică de acest om care ne face rău. Băsescu este un individ care face rău ţării.”

„Boc habar nu are de economie.”

„Pogea este luat de pe drumuri. Ăştia ştiu că este omul de casă al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Să-i atacăm!”

„Când vorbeşte Videanu, în spate e un business. Ăsta şi când respiră vrea să facă bani.”

„Traian Băsescu nu are datele necesare, pregătirea necesară, cultura necesară, unui om de stat. Dar un om de bună-credinţă respectă regula jocului.”

„Ne batem toţi capul cum să scăpăm de Iuda ăsta de Băsescu, că ăsta e cel mai rău. „

Eu cred că marea problemă a lui Mircea Geoană, este că Baronii PSD nu prea vor să atace PDL. Guvernarea, fie ea și pe timp de criză, aduce oricum mai multe beneficii decît opoziția iar menținerea lor la putere, este o miză mai importantă decît președinția domnului Geoană.

Postări populare de pe acest blog

Despre conștiința civică

Într-o lume în care valorile şi reperele morale sunt în declin , implicarea socială și conștiința civică sunt deziderate esențiale pentru buna funcționare a unei societăți democratice. În teorie, cetățenii ar trebui să fie actorii principali în viața politică și socială, să participe activ la deciziile care le afectează comunitatea şi să își exercite drepturile și obligațiile fundamentale într-un mod responsabil. Totuși, realitatea este mult mai complexă și contradictorie. Societatea noastră este marcată de un individualism ascendent, încurajat de valorile consumerismului și ale succesului personal, mai ales acela legat de ptoiectarea propriei imaginii pe reţelele sociale. În acest context, noțiunile de bine comun, solidaritate și responsabilitate civică sunt adesea lăsate în umbră. Individualismul exacerbat nu doar că subminează reperele morale și politice, dar creează și o cultură a competiției și auto-suficienței, unde empatia și implicarea în comunitate devin inevitabil marginale. ...

La început, Dumnezeu a făcut cerurile și pământul...

Într-o epocǎ în care știința și religia nu mai sunt inamicii de altǎdatǎ, teoria conform căreia o civilizație extraterestrǎ, sau mai multe, ar fi venit pe Terra în trecutul îndepă rtat , a construit edificii megalitice, piramide, aşezǎri grandioase, a uns Regi, şi a lasat în urmǎ o serie întreagǎ de artefacte inexplicabile, este unul dintre cele mai fascinante și controversate subiecte de discuție din zilele noastre. Deși popularizate excesiv de numeroși autori, mai ales in mediul online, aceste teorii încǎ nu se bazează pe dovezi arheologice sau științifice solide, dar pot avea o influențǎ asupra modului în care este perceputǎ istoria civilizației umane. Ideea că Pământul ar fi fost vizitat sau chiar colonizat de civilizații extraterestre nu este nouă. Ea își are rădăcinile în secolului XX, fiind promovată de Zecharia Sitchin care a scris numeroase cărți în care propunea o explicatie a originii umane ce implica astronauții antici. Sitchin a atribuit formarea culturii sumeriene Anunnak...

Despre amprenta digitală

  Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, prezența noastră în mediul online devine de voie, de nevoie, omniprezentă. Fie că vorbim de rețele sociale, site-uri de cumpărături, aplicații de servicii sau platforme educaționale, fiecare acțiune pe care o întreprindem în mediul online lasă o amprentă digitală. Aceste urme digitale conduc la o cantitate imensă de informații care pot dezvălui multe despre comportamentul nostru, preferințele personale și în final, chiar despre personalitatea noastră. Amprenta digitală personală, reprezintă totalitatea informațiilor colectate în sistemele informatice, prin intermediul activităților noastre pe internet. Aceste date includ cel puțin două categorii de informații: amprenta digitală activă și cea pasivă. Amprenta activă se referă la informațiile pe care utilizatorii le oferă în mod conștient, așa cum sunt postările pe rețelele sociale, recenziile, comentariile sau fotografiile încărcate. Amprenta pasivă în schimb, constă în informațiile colec...